Stabil ekonomi

Välj ett av de bästa fem kreditkort med bonus som finns

De banker och andra företag som utfärdar kreditkort har ofta ett bonusprogram för sina kort. Du kan delta i detta program och samla bonuspoäng för att få tillgång till olika förmåner. Det kan röra sig om allt från att du får lite pengar tillbaka på dina inköp till helt andra saker. Men för att kunna utnyttja förmånerna maximalt bör du välja ett av de bästa fem kreditkort med bonus som finns idag.

Är det värt att skaffa ett bonuskort?

Huruvida det är värt att bli bonusjägare och samla poäng beror på din personliga situation. Din livsstil och det sätt på vilket du spenderar pengar är faktorer som spelar in. Till exempel kan det finnas goda möjligheter att få tillbaka en viss procent av de pengar som du spenderar på livsmedel, bensin och liknande. Detta förutsätter ju dock att du regelbundet spenderar en ansenlig summa pengar på denna typ av produkter och tjänster.

Detsamma gäller om du reser frekvent i jobbet eller privat. Du kan då hitta kreditkort som ger dig bonus på allt från flygresor till hotell. Men för att det ska vara riktigt lönt att skaffa ett sådant kort bör du då resa eller bo på hotell regelbundet.

Nedan avslöjar vi vilka som ofta anses vara de bästa fem kreditkort med bonus på den svenska kreditkortsmarknaden. Läs vidare för att få reda på vilka dessa är!

Hitta de bästa fem kreditkort med bonus som du kan välja mellan

Många anser att detta är de bästa fem kreditkort med bonus som finns att välja mellan på marknaden idag:

  • Re:member Flex
  • Komplett Mastercard
  • Coop Mastercard
  • Bank Norwegian kreditkort
  • Supreme Card Gold

Men klicka dig gärna vidare för att få mer information om de olika korten och vilka fördelar dessa har!

Vi vill avslutningsvis dela med oss av ett bonustips kring bonuskort. När du väljer mellan olika kreditkort med bonusprogram kan du ha detta i åtanke. Tipset är att sätta dig ner och beräkna poängens värde i kronor och ören. Genom att göra detta kan du enklare avgöra huruvida det är värt att försöka låsa upp de förmåner som du erbjuds!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *